Met Andere Ogen Doen-Dag 2023 - De werksessies

De succesvolle Met Andere Ogen Doen-Dag van 2023 ligt alweer achter ons. Niet alleen hebben we elkaar volop geïnspireerd, we hebben ook veel van elkaar geleerd én natuurlijk heel veel nieuwe ideeën en plannen ge-OOG-st. Al die geleerde lessen, mooie ideeën en nieuwe ontmoetingen hebben we gebundeld in een verslagen.

Dit verslag bevat een impressie van de inhoud en opbrengsten van de werksessies. Tijdens deze sessies deelden inspirerende sprekers hun ervaring over onderwerpen en projecten die raken aan de samenwerking. In het verslag vind je opbrengsten, tips en dingen om over na te denken: hoe doe je dat? Wat werkt goed?  De verslagen vind je als bijlage onderaan dit bericht en natuurlijk bij de downloads. 
 
Presentaties werksessies
Naast de verslagen, hebben we ook alle presentaties van de werksessies online gezet. Die vind je hier. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen en gemakkelijk delen met geïnteresseerden uit jouw eigen netwerk. En komen al die bruikbare opbrengsten terecht op de plek waar ze het beste tot hun recht komen: in de praktijk in jouw regio. 

Activiteiten
Wil je je opnieuw laten inspireren en van elkaar leren? Ook dit jaar organiseren we weer diverse activiteiten. Denk aan intervisiebijeenkomsten, regionale netwerkbijeenkomsten en themasessies. Ook worden er dit jaar weer drie dialoogavonden georganiseerd, waarvan de aftrap in april gaat plaatsvinden. Houd onze agenda en nieuwsupdate in de gaten voor alle informatie.


 

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: