Word lid van Met Andere Ogen

Wil je als onderdeel van ons netwerk meedenken en meedoen met onderwijs, kinderopvang, zorg en jeugdhulp om de ontwikkelkansen van kinderen te vergroten? Wil je van anderen leren, kennis uitwisselen en anderen inspireren? En wil je actief bijdragen om de samenwerking tussen onderwijs, zorg, jeugd en kinderopvang te versterken? Meld  je dan aan als lid van Met Andere Ogen, praat mee in onze online community en volg ons op LinkedIn. Hieronder lees je wat dit voor jou betekent en hoe je je kunt aanmelden. 

Wie zijn de leden van Met Andere Ogen?

De leden van Met Andere Ogen vormen samen een inclusief netwerk van:

  • Uitvoerende professionals uit kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp en zorg;
  • Professionals met zowel een uitvoerende rol in de praktijk als een adviserende rol bij beleidsontwerp; 
  • Bestuurders, beleidsmakers, directieleden, project- en programmaleiders en adviseurs;
  • Ervaringsdeskundigen, vertegenwoordigende instanties en belangenorganisaties van ouders en jeugdigen, en ouders en jongeren zelf.


Lid van Met Andere Ogen: wat betekent dit voor jou?

  • Je komt in contact met gelijkgestemden, waardoor je je gesteund kan voelen in de beweging in jouw regio; 
  • Je kan kennis uitwisselen, anderen inspireren en inspiratie opdoen bij anderen; 
  • Je krijgt goede voorbeelden en concrete handvatten waarmee je de samenwerking in jouw regio kunt versterken;
  • Je wordt gefaciliteerd door een regiebureau dat in verbinding staat met landelijke organisaties, programma’s, initiatieven en raden, waardoor we elkaar kunnen versterken in de lokale en regionale samenwerking;
  • Je kan deelnemen aan activiteiten, zoals dialoogavonden, de landelijke Doen-Dag en intervisiebijeenkomsten, waar je kunt leren, inspireren en uitwisselen;
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw verhaal te vertellen met behulp van een schrijver, vormgever en tekenaar, én een breed podium om dit te delen.
  • Je hebt via de netwerktafel een nauwe verbinding met de onderwijs-zorgtafel, waardoor het mogelijk is om knelpunten te agenderen, om daarmee beleid en praktijk dichter bij elkaar te brengen.  


Zes manieren waarop jij actief kunt deelnemen aan het netwerk

  1. Stel je vraag: Met Andere Ogen helpt je graag verder en denkt met je mee
  2. Ontmoet elkaar: Kom met elkaar in contact door deel te nemen aan activiteiten en wissel kennis en ervaringen uit;
  3. Praat mee: Leer van en met elkaar in onze online community en wissel kennis en ervaring met deskundigen;
  4. Leer van anderen: Maak gebruik van praktische instrumenten, inspirerende voorbeelden en waardevolle kennis uit praktijk, beleid en wetenschap;
  5. Agendeer knelpunten: Breng vraagstukken uit jouw praktijk via het netwerk in op de juiste plek;
  6. Inspireer anderen: Deel je behaalde successen en geleerde lessen op de website om anderen te inspireren en promoot je events in onze agenda.

 


Lid worden?

Lever jij een bijdrage aan het vergroten van de ontwikkelkansen van kinderen wil je de samenwerking in jouw regio versterken? Dan nodigen we je graag uit om lid te worden. Iedereen die zich aan wil sluiten, kan zich aanmelden als individueel lid. 

Maak je deel uit van een organisatie, project, programma of initiatief? Roep dan je samenwerkingspartners op om ook lid te worden van ons netwerk.  

Word lid

Meepraten in onze online community

Wil je op een laagdrempelige manier in contact komen met andere leden om geinspireerd te raken, goede voorbeelden te delen en vragen te stellen – of te beantwoorden? Praat dan mee in onze digitale community van het Platform Vakmanschap van 1Sociaaldomein.

Over Platform Vakmanschap

Volg ons op LinkedIn

Wil je weten wat er speelt in en om het netwerk en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onderwijs, zorg, jeugd en kinderopvang? 

LinkedIn

Op de hoogte blijven?

Heb je je aangemeld als lid en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het MAO-netwerk? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsupdate. Vul bovenaan de nieuwspagina je mailadres in en je ontvangt onze nieuwsupdate maandelijks in je mail.

Nieuws