Gelijk goed beginnen

'Gelijk goed beginnen' is het nieuwe boek van prof. Dr. Tessa Rosenboom. Dit boek is een vervolg op 'De eerste 1000 dagen'. Dit boek markeert de volgende fase van de beweging op weg naar de gezondste generatie en een goed begin voor alle kinderen.

Wat kunnen professionals, werkgevers, beleidsmakers, gemeenten, organisaties, verenigingen, netwerken en andere betrokkenen doen? Er zijn nog volop kansen om samen te werken aan een klimaat waarin kinderen kansen krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Samen kunnen we zorgen dat de basis gelegd wordt voor een betere toekomst. Vele partijen zetten zich al actief in voor een betere toekomst en werken (vaak) ook intensief samen. Die beweging gaan we versterken.

In het nieuwe boek staat helder beschreven wat nodig is om succesvol te bouwen aan de basis voor gezonde generaties. Iedereen kan daar een bijdrage aan leveren. Vandaar dat het verhaal wordt aangevuld met interviews met verschillende mensen met een missie die vanuit hun persoonlijke en professionele perspectief vertellen wat zij doen om bij te dragen aan een goed begin.

Voor meer informatie klik hier.