Landelijke dag 14 juni: Initiatieven Collectief op zoek naar verbondgenoten

De problematiek van thuiszitters is helaas nog steeds groot en urgent, zo tonen de laatste cijfers. In het land is er een groeiend aantal initiatieven die een passende context bieden aan jongeren voor wie ontwikkeling binnen het huidige onderwijs of de zorg niet of onvoldoende plaatsvindt. Ruim 30 van deze initiatieven vormen samen het Initiatieven Collectief. Het collectief wordt mede gedragen door verbondgenoten, waaronder Gedragswerk en Movisie. Op 14 juni wordt in Utrecht een landelijke bijeenkomst georganiseerd om de beweging verder te kunnen brengen.

Om samen een beter antwoord te vinden willen we deze beweging graag verder brengen.  Wat nodig is hebben we verbeeld in onze vijf vliegwielen: zichtbaarheid, positionering, bestaansrecht, strategie en de zachte revolutie. De vijf vliegwielen zijn al in beweging, maar het Initiatieven Collectief heeft hulp nodig om deze verder aan het draaien te krijgen. Daarom zoeken we verbondgenoten die zich bij ons aan willen sluiten.

Mensen zoals jij, vanuit sectoren waar we mee samenwerken in het belang van de jongeren. Mensen vanuit het onderwijs, de gemeente, de zorg en het bedrijfsleven. Mensen die geloven dat er een ander antwoord nodig is op de problematiek van de thuiszitters. Mensen die in ons verhaal geloven én mensen die met een kritische blik kijken vanuit een ander perspectief. Maar ook mensen die met een vergelijkbare transitie bezig zijn in andere domeinen. Waar we van kunnen leren. Daarvoor hebben we jou nodig! Kom naar de speciale dag op 14 juni wordt in Utrecht. Er is plek voor 100 deelnemers, inclusief diner. Download de uitnodiging in de bijlage of meld je direct hier aan.

Meer informatie

Datum: 14 juni

Tijdstip: 16.00 - 20.00

Locatie: Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Meer weten, klik hier?

 

 

 

 

 

 

 

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: