Locatie
Congrescentrum 1931

Datum
do 21 sep | 09:00 - 17:30 uur
Fysiek op locatie

Congres

Jeugd in Onderzoek

Opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. We organiseren één keer per jaar een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling én het stimuleren van het gebruik van kennis door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat kinderen en gezinnen hiervan profiteren. Dit jaar is het thema opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld.

Kinderen en jongeren groeien op in een digitale wereld. Sociale media, online games en (gedeeltelijke) digitalisering van onderwijs zijn onderdeel van hun leven. Kansen en risico’s zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. En welk potentieel biedt dit voor preventie, ondersteuning en hulpverlening? Lees meer over het jaarthema en de vaste thema’s van Jeugd in Onderzoek op de pagina thema’s.
 

Stel zelf je programma samen

We starten de dag met plenair met keynote-speakers Esther Rozendaal en Jurriaan van Rijswijk. Het middagprogramma stel je zelf samen. Let op: voor ronde 2 en 3 moet je je vooraf aanmelden. Vol = vol dus reserveer je favoriete sessie op tijd. Het hele programma vind je op de pagina programma.
 

Dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. We organiseren 1 keer per jaar een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling én het stimuleren van het gebruik door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugdigen hiervan profiteren.

Aanmelden
Aanmelden voor Jeugd in Onderzoek kan alleen voor de hele dag en is inclusief vegetarische lunch. Ook de rest van de dag zorgen we voor catering in de vorm van koffie, thee, water, frisdrank, een gezonde snack en een borrel. De prijs voor een ticket is €150,-. Omdat we de prijs voor een ticket zo laag mogelijk hebben gehouden kennen we geen kortingstarieven.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en/of volg Jeugd in Onderzoek op LinkedIn


Locatie

Fysiek

Congrescentrum 1931

Oude Engelenseweg 1
5222 AA 's-Hertogenbosch

RouteDeelname

Maximaal aantal deelnemers:
OnbeperktDit evenement is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden.