Ontdek de sleutel tot een sterke pedagogische basis!

Op verschillende plekken in het land werken professionals, beleidsmakers en bestuurders uit gemeenten, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp al succesvol samen. In een reeks van vier webinars – elk gericht op een specifiek landsdeel – delen zij graag met jou hun domeinoverstijgende aanpak. Het vierde en laatste webinar staat in het teken van landsdeel West: op 26 juni 2024 van 13.30 tot 15.00 uur

Op deze middag delen een lector Jeugdhulp, een manager Ondersteuning, een trajectbegeleider, een orthopedagoog, een directeur én een regioadviseur hun ervaringen met het creëren van een sterke pedagogische basis voor kinderen boven de 12 jaar. Gespreksleider is Marleen van Berkum, directeur-bestuurder bij Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Goeree-Overflakkee. 

Voor wie?

Werk je als professional, beleidsmaker of bestuurder bij onderwijs, zorg, jeugdhulp of kinderopvang? Of ben je zelf jongere of ouder/verzorger? Doe mee. Deelname is gratis.

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor het vierde webinar en ontdek hoe jij vanuit jouw rol kunt bijdragen aan een inclusievere samenwerking. Samen maken we voor de jeugd het verschil.