Video: sfeerimpressie Werkatelier ‘Ontwikkelrecht voor kinderen 2.0’

In de Biotoop in Haren verzamelden zich op vrijdag 19 januari zo’n tachtig medewerkers van Cosis, professionals uit het onderwijs, gemeenteambtenaren en andere betrokkenen voor het Werkatelier ‘Ontwikkelrecht voor kinderen 2.0’. Wil je nog eens terugkijken op deze dag? Of was je er niet bij, maar ben je wel nieuwsgiering? De video van de inspirerende dag staat nu online.

De bezoekers van het Werkatelier gingen met elkaar op zoek naar de werkelijke verbinding tussen zorg, jeugdhulp, onderwijs, ouders, jongeren en gemeenten. Het doel van de dag was vooral om geïnspireerd te raken. De hele dag werd samengewerkt om antwoord te geven op de vraag: hoe zetten we de volgende stap in de beweging naar meer inclusie, zodat ook kinderen en jongeren met een verstandelijke of psychische beperking weer gewoon mee kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen zoals ze dat zelf willen? 
De regionale Netwerkbijeenkomst Groningen/Drenthe werd georganiseerd door Cosis, Gedragswerk en Hanze Ontwerpfabriek, met hulp van netwerk Met Andere Ogen.

Bekijk de video

De organisatie maakte van de dag een mooie sfeerimpressie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu de video van de Werkatelierdag 2024