Reflecteer, inspireer en beweeg met OZJ

Het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd (OZJ) zet zich in voor verbeteringen in de jeugdzorg op verschillende vlakken. Ter voorbereiding op de implementatie Hervormingsagenda Jeugd bieden ze samenwerkingspartners een mooi programma aan.

Via de menselijke, zachte kant onderzoek je wat er nodig is om een zachte beweging te creëren richting Hervormingsagenda Jeugd. Die is leading en relevant voor de jeugdzorg de komende jaren en daarmee zeer belangrijk. De inspirerende workshops, intervisies en voorstellingen zijn in te zetten op een netwerkbijeenkomst, werksessie, congres of teamdag. Er is ook een groepsintervisie, waarvoor je je individueel kunt aanmelden.

Kracht van reflectie

OZJ gelooft sterk in de kracht van reflectie en perspectiefwisseling. Het aanbod draait om het samen verkennen van nieuwe mogelijkheden, het inspireren van verandering en het reflecteren op hoe we ons werk kunnen verbeteren om zo beweging te genereren. Download de brochure in de bijlage en bekijk het hele aanbod.

Gehoord en gezien

Op de Met Andere Ogen Doen-Dag op 24 november wordt er twee keer een verkorte versie gegeven van de workshop ‘Gehoord en Gezien, dat maakt een GROOT verschil’. Dit gaat over de bewustwording achter het gehoord en gezien, achter de klik. Niet alleen tussen professionals en gezinnen, maar dat echt contact gaat over mensen, ongeacht welke rol ze hebben. Nog niet aangemeld voor deze dag? Doe dat nog nog snel hier.

 

 

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: