Intervisiebijeenkomst samenwerking kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp

Werk jij als bestuurder of beleidsmaker/-adviseur in jouw regio aan de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp? En kom je specifieke uitdagingen tegen in de samenwerking waarover je in een kleine setting wil uitwisselen met collega beleidsmakers/-adviseurs en bestuurders? Meld je dan aan voor deze intervisiebijeenkomst!

Met Andere Ogen en het NJi gaan van start met het gezamenlijk organiseren van intervisiebijeenkomsten rondom de regionale samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp. In een online bijeenkomst van anderhalf uur zetten we één van de vraagstukken van de deelnemers centraal. Niet enkel de inbrenger, maar álle deelnemers leren van de intervisie; doordat je meedenkt over de casus sta je stil bij jouw manier van werken en krijg je inzicht in jouw eigen handelen. Als inbrenger krijg je concrete handvatten voor jouw vraagstuk.

Vraagstukken kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld het betrekken van de juiste partners, het werken met een gedeelde visie, het verloop van mensen en wat dat doet met het onderlinge vertrouwen en duidelijkheid over verantwoordelijkheden.

In eerste instantie organiseren we een eenmalige intervisiebijeenkomst. Na afloop van de bijeenkomst inventariseren we of er interesse is in een vervolg.

Praktische informatie

Datum: 8 juni 2023

Tijdstip: 9.00-10.30 uur

Maximum aantal deelnemers: 10. In geval er meer aanmeldingen binnenkomen wordt een tweede datum of tijdstip geprikt.

Locatie: online (je ontvangt een link na aanmelding)

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldknop in onze agenda.

Extra intervisiebijeenkomst

Ben je op 8 juni niet in de gelegenheid om de intervisiebijeenkomst bij te wonen, maar heb je wel interesse in een intervisiebijeenkomst? Meld je dan aan en vermeld dit in de opmerkingen. Bij voldoende geïnteresseerden organiseren we een extra intervisiebijeenkomst.