Locatie
Online

Datum
di 10 okt | 09:00 - 10:30 uur
Livecast

Intervisiebijeenkomst samenwerking kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp

Werk jij als bestuurder of beleidsmaker/-adviseur in jouw regio aan de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp? En kom je specifieke uitdagingen tegen in de samenwerking waarover je in een kleine setting wil uitwisselen met collega beleidsmakers/-adviseurs en bestuurders? Meld je dan aan voor deze intervisiebijeenkomst! 

Met Andere Ogen en het NJi gaan van start met het gezamenlijk organiseren van intervisiebijeenkomsten rondom de regionale samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp. In een online bijeenkomst van anderhalf uur zetten we één van de vraagstukken van de deelnemers centraal.

Niet enkel de inbrenger, maar álle deelnemers leren van de intervisie; doordat je meedenkt over de casus sta je stil bij jouw manier van werken en krijg je inzicht in jouw eigen handelen. Als inbrenger krijg je concrete handvatten voor jouw vraagstuk.

Vraagstukken kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld het betrekken van de juiste partners, het werken met een gedeelde visie, het verloop van mensen en wat dat doet met het onderlinge vertrouwen en duidelijkheid over verantwoordelijkheden.

In eerste instantie organiseren we een eenmalige intervisiebijeenkomst. Na afloop van de bijeenkomst inventariseren we of er interesse is in een vervolg.

Maximum aantal deelnemers: 10.Organisatie

NJi en Met Andere Ogen

Deelname

Maximaal aantal deelnemers:
10

Inschrijvingen:
10Dit evenement is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden.