Reminder: Ontdek de sleutel tot een sterke pedagogische basis!

Op verschillende plekken in het land werken professionals, beleidsmakers en bestuurders uit gemeenten, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp succesvol samen. In een reeks van vier webinars – elk gericht op een specifiek landsdeel – delen zij graag met jou hun domeinoverstijgende aanpak. Landdeel Zuid bijt maandag 13 mei het spits af. Meld je nu nog aan!

Voor wie?

Werk je als professional, beleidsmaker of bestuurder bij onderwijs, zorg, jeugdhulp of kinderopvang? Of ben je zelf jongere of ouder/verzorger? Meld je aan voor een of meerdere webinars en ontdek hoe ook jij in jouw regio de pedagogische basis kan versterken. Deelname is gratis.

Webinar 1 | Landsdeel Zuid | 13 mei

Landdeel Zuid bijt volgende week het spits af. Op 13 mei 2024 van 13.30 tot 15.00 uur delen onder meer een gezinswerker, een jongerenwerker, een ouder, twee onderzoekers en twee bestuurders hun ervaringen met het creëren van een sterke pedagogische basis voor kinderen onder de 12 jaar. Gespreksleider deze middag is Raymond Clement, bestuurder van de MIK & PIW Groep. 

Meld je nu aan!

Meld je aan voor het eerste webinar en ontdek hoe jij vanuit jouw rol kunt bijdragen aan een inclusievere samenwerking. Samen maken we voor de jeugd het verschil.