13 november 2023

Samenwerking tussen Met Andere Ogen en Platform Vakmanschap

Met Andere Ogen is een samenwerking aangegaan met Platform Vakmanschap, een online community voor professionals die met jeugd werken. Wil je op een laagdrempelige manier in contact komen met anderen om geïnspireerd te raken, goede voorbeelden te delen en vragen te stellen – of te beantwoorden? Praat dan mee in de digitale community van het Platform Vakmanschap, op 1Sociaaldomein.

Het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals op 1SociaalDomein is een online community van en voor professionals die met jeugd werken. Loop je ergens tegenaan in je werk en wil je weten hoe andere professionals dat aanpakken? Of wil je weten wat anderen van jouw ideeën of aanpak vinden? Via het Platform leren we van en met elkaar door interessante vragen aan elkaar te stellen en kennis en ervaring uit te wisselen op specifieke thema’s in de groepen. Deskundigen kijken mee op antwoorden en vullen aan met kennis vanuit andere sectoren. 

Op 23 september stelde Simon Bax bijvoorbeeld de vraag: ‘Wie kent voorbeelden waarbij ouders en professionals samen aan de slag gaan met het thema samenwerken, waarbij het persoonlijke perspectief van ouders en het professionele perspectief bij elkaar komen?'

Lees hier de reacties op zijn vraag.

Een online community als aanvulling op ons netwerk

De leden van het netwerk Met Andere Ogen zijn nu al persoonlijk of tijdens activiteiten met elkaar in contact om oplossingen en goede voorbeelden met elkaar te delen. Om de beweging nog verder te vergroten willen we hen ook faciliteren om gemakkelijk digitaal met elkaar in contact te komen en met elkaar mee te denken. Daarom is Met Andere Ogen de samenwerking gestart met Platform Vakmanschap. Praat, lees, inspireer en leer mee op het digitale platform!

Registreer je nu en neem deel aan de online community.