24-uursnetwerkbijeenkomst voor leidinggevenden

De lat ligt hoog in ons veld. Iedereen heeft verwachtingen bij passend onderwijs en de route naar inclusiever onderwijs. Hoe hoog leggen wij de lat? En voor wie leggen we de lat? Voor onszelf, voor onze collega’s, onze partners? Hoe hoog laten we de lat leggen en door wie? Doe mee met deze 24 uurs netwerkbijeenkomst van Steunpunt Passend Onderwijs.

Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november draait het tijdens de 24-uursnetwerkbijeenkomst voor en door leidinggevenden samenwerkingsverbanden om deze vragen. Twee geweldige sprekers zijn aanwezig om ons te inspireren, te prikkelen en om ons aan het denken te zetten. Op 2 november is voetbalcoach Foppe de Haan onze spreker en op 3 november is prof. dr. Patrick Kenis, hoogleraar Public Governance aan de Universiteit van Tilburg en Adjunct Professor aan de Vienna University of Economics and Business, de hele ochtend aanwezig om ons te begeleiden.

Avondprogramma

Dit jaar halen we het maximale uit de 24-uren die wij tot onze beschikking hebben. Op 2 november is er ook een avondprogramma. Het diner maakt onderdeel uit van het programma en na het diner hebben we een verrassingsactiviteit waar je niet mag ontbreken! Aangezien we dit jaar een locatie aan zee hebben, kunnen we al wel verklappen dat een strandwandeling dit jaar niet ontbreekt.

Ontmoeten

De 24-uursnetwerkbijeenkomst is een traditie. Deze twee dagen in het jaar zijn hét moment om jouw collega’s te ontmoeten. De oplettende lezer heeft al gezien dat er een subtiele naamsverandering heeft plaatsgevonden: dit jaar is het de 24-uursnetwerkbijeenkomst. Het netwerken maakt dan ook een belangrijk onderdeel uit van het programma.

Kijk in onze agenda voor meer informatie, of download de uitnodiging in de bijlage.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: