Draag bij aan de groei van het netwerk als Senior Beleidsadviseur

Met Andere Ogen zoekt een senior beleidsadviseur die nauw samenwerkt met de netwerkregisseur en de andere leden van het regiebureau. Met Andere Ogen heeft grote ambities, zowel als het gaat om de groei van het netwerk als op inhoud. We werken in een klein team waarin we grote dingen doen. We zoeken een krachtige meewerker die kan bijdragen aan de groei van ons netwerk.

Als senior beleidsadviseur vertegenwoordig je - in afstemming met de netwerkregisseur - Met Andere Ogen aan landelijke overlegtafels (zoals o.a. de onderwijs-zorgtafel). Je bent dan ook goed op de hoogte van landelijke ontwikkelingen en kent de politiek bestuurlijke verhoudingen tussen de organisaties aan tafel (VNG, OCW, VWS, GGD, onderwijs, kinderopvang, brancheorganisaties, beroepsorganisaties). Je bent bekend met de landelijke werkagenda’s die nu in ontwikkeling zijn (zoals hervormingsagenda, verbeterplan passend onderwijs, werkagenda route naar inclusief onderwijs). Je kunt goed (beleidsinhoudelijke stukken ) schrijven en weet zelf snel de kern uit relevante documenten  te halen.

Je bent sparringspartner van de netwerkregisseur. Je onderschrijft de koers van Met Andere Ogen en vindt het leuk om deze koers te verrijken. Je hebt ervaring in de domeinen onderwijs, zorg en jeugdhulp en hebt hier bij voorkeur ook een uitgebreid netwerk in, zowel landelijk als op lokaal en regionaal niveau.

Meer informatie

De vacature worden gepubliceerd op het ctm platform. Om te kunnen reageren dien je jezelf in te loggen op ctm. Indien je nog geen account hebt moet je jezelf hier te registreren. Klik hier voor uitleg over hoe je je kunt registreren. Daarna kun je de hele vacature hier bekijken en je offerte indienen. Ook kun je de pdf in de bijlage downloaden. Hierin vind je alle informatie. De eerste gesprekken vinden plaats op 22 augustus. De uiterste datum om via het CTM platform te reageren op de vacatures is 17 augustus om 12.00 uur.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: