Webinar Jeugdhulp in school: Jongerenwerk

Het Steunpunt Passend Onderwijs organiseert samen met het NJi jaarlijks webinars over verschillende thema’s, gerelateerd aan jeugdhulp op school. Hierin wordt de koppeling gemaakt tussen onderzoek en praktijk. Op 30 mei 2023 staat het thema Jongerenwerk op school (vo) op de agenda.

Stijn Sieckelink (lector Hogeschool van Amsterdam) vertelt n.a.v. zijn onderzoek over jongerenwerk op school. Farid Bouchlaghmi (o.a. Adviseur Platform JEP ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) deelt vanuit onderzoek en beleid informatie. Vanuit de onderwijspraktijk sluiten Tarik Hamdiui (regio Arnhem) en Jolanda van der Ben (regio Amsterdam) aan. Zij zijn beiden projectcoördinator en delen hun ervaringen vanuit de projecten in de verschillende scholen.

Tijdens het webinar is er veel ruimte voor interactie middels het stellen van vragen in de chat en gaan de sprekers met elkaar in gesprek over de inzet van jongerenwerk in school, wat hiervoor nodig is en wat het op kan leveren.

Meer informatie

Datum: dinsdag 30 mei 2023
Locatie: online
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Voor wie: Medewerkers van samenwerkingsverbanden, schoolbesturen, scholen (ondersteuningscoördinatoren, docenten, veiligheidscoördinatoren) en gemeenten/jongerenwerkers
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden
Aanmeldlink: Via dit formulier