04 september 2022

Masterclass Be Smart Start

Met het programma Smart Start wordt er samen met ouders, jongeren en professionals, gewerkt aan aan preventie van problemen die van generatie op generatie overgaan. Want álle kinderen en ouders verdienen de beste kansen op een goede toekomst. Ze doen dat op basis van data, onderzoek en kennis. In oktober en november worden diverse Masterclasses georganiseerd over dit thema.

Voor wie nieuwsgierig is naar Smart Start-denken en -werken en wil weten hoe je zelf aan de slag kunt, organiseren ze vanaf dit najaar masterclasses Be Smart Start. Er worden drie verschillende masterclasses georganiseerd. Je kunt ervoor kiezen om de volledige serie masterclasses te volgen, hierin vergroot je, je datageletterdheid en leer je te werken met Design Thinking. Behalve de gehele serie kun je er ook besluiten om alleen een masterclass Datageletterdheid of alleen een masterclass Design Thinking te volgen.

Meer informatie

Voor meer informatie, kosten, data en om je in te schrijven klik hier. Of download de flyer in de bijlage.

Kijk ook op het online platform besmartstart.nl. Daar vind je onder meer de toolkits Datageletterdheid en Design Thinking. In de masterclasses worden deze twee toolkits praktijk. Na een introductie over Smart Start verdiep je je in datageletterdheid, het werken met data voor preventie, en/of in hoe je die oplossingen samen met de doelgroep kunt ontwikkelen, met design thinking.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: