Uitnodiging Hackaton ‘Met Andere Ogen Doen-Dag’

Hoe zorgt een betere samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd voor optimale ontwikkelkansen van kinderen?

Beste partners en contacten van Met Andere Ogen,

Op 24 september 2021 organiseren we de Met Andere Ogen Doen-Dag! Onze eigen Hackaton in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Op die dag ontwerpen we de bouwstenen voor het vervolg van Met Andere Ogen en onderzoeken we hoe we samen een lerend netwerk kunnen worden en blijven.

Het programma van Met Andere Ogen zit in haar laatste jaar. We zijn nog volop bezig in het huidige programma, maar de blik van de MAO-beweging is ook gericht op de toekomst. Op deze dag is daarom de mogelijkheid om richting te geven of en hoe de beweging onderwijs, zorg en jeugd de samenwerking wil doorzetten. Wat zijn de opgaven voor de komende jaren?

We hebben een dagprogramma voor jullie samengesteld vol keynote sprekers, inspiratiemomenten, werksessies en afsluitend een gezamenlijk diner. Het idee is dat we de dag eindigen met een persoonlijk actieplan voor alle deelnemers en een gedeelde visie voor de toekomst van Met Andere Ogen als lerend netwerk.

Er is plek voor maximaal honderd mensen om deel te nemen aan deze dag vanuit Pakhuis de Zwijger. Voor degenen die niet fysiek of niet de hele dag aanwezig kunnen zijn, hebben we een compacter online programma samengesteld.

Aanmelden voor het fysieke programma met diner óf het online programma kan via de typeformlink.

Ook als je gereageerd hebt op de Save-the-Date, is het noodzakelijk je hier aan te melden.

Datum: 24 september
Tijd: 9.30 - 20.00 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger, deelname fysiek (hele dag) of online (15.00-18.00 uur)

De organisatie is in handen van Pakhuis de Zwijger en het Programmabureau Met Andere Ogen. De voorbereiding op een aantal bouwstenen is al gestart.
Voor vragen ideeën, opmerkingen of iets anders? Mail naar metandereogen@dezwijger.nl.

Met vriendelijke groet,
Marijke Andeweg
programmamanager Met Andere Ogen

 


 

Externe link

Klik op onderstaande link

Link

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: