Midterm is klaar: tijd voor reflectie!

De Midterm I 2020 is de voortgangsrapportage van het programma Met Andere Ogen. Hierin bieden vele ogen inzicht in de voortgang van de samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd.

Op lokaal, regionaal en landelijk niveau wordt samengewerkt en oplossingen gezocht om ontwikkelkansen van kinderen te vergroten: een brede en bevlogen beweging.

Bewegen, leren, agenderen

Vanuit MAO faciliteren we het gezamenlijk bewegen, leren en agenderen. Waar dat toe leidt is te lezen in deze Midterm. Aan de hand hiervan reflecteren we deze maand met tal van netwerken. Centrale vragen hierbij: Wat is er eigenlijk nodig en welke vervolgstappen horen hierbij? Wat kan ik zelf én met mijn organisatie bijdragen om de ontwikkelkansen van elk kind te vergroten?

Reflecteren met alle aandeelhouders

Reflecteren is iets wat we ook graag met alle aandeelhouders willen doen. Dit kan op ons Forum. Download de midterm, lees ‘m aandachtig en laat ons weten wat er eigenlijk nodig is en welke vervolgstappen er volgens jou hierbij nodig zijn. En wat je zelf en met je organisatie kan bijdragen om de ontwikkelkansen van elk kind te vergroten.

Hoe kun je reageren?

Je reactie kun je plaatsen in het aandeelhoudersforum door te klikken op ‘nieuw onderwerp’. Belangrijk is om hiervoor eerst ingelogd te zijn als aandeelhouder. Na het plaatsen van je bericht, kun je klikken op ‘volgen’. Je ziet dan direct als iemand een reactie plaatst. Ook kun je natuurlijk reageren op berichten van anderen. Op dit Forum houden we jullie tevens op de hoogte over de voortgang van het reflecteren met de diverse netwerken.

We kijken uit naar jullie reacties en gaan graag met elkaar in gesprek.

Marijke Andeweg, programmamanager MAO

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: