Locatie
Pakhuis de Zwijger

Datum
do 18 apr | 19:30 - 21:30 uur
Fysiek op locatie
Livecast

Dialoogavond #14

Terug naar Mensgericht werken

Ontdek de cultuurverandering

In een wereld waarin empathie, respect en ondersteuning essentieel zijn, staat mensgericht werken centraal. Het betekent het begrijpen van individuele behoeften en het creëren van een positieve, inclusieve omgeving. Maar hoe kunnen we deze menselijke benadering terugbrengen in het onderwijs, zorg, jeugdhulp en kinderopvang, maar ook in beleid?

In onze drang om het goed te doen binnen het onderwijssysteem zijn we vast komen te zitten in patronen die onze menselijkheid overschaduwen. Het wordt steeds moeilijker om ons te ontdoen van deze patronen en om verbinding te maken met elkaar. Het is tijd om het systeem te buigen, zodat menselijkheid weer ruimte krijgt.

Maar hoe implementeren we mensgericht werken binnen dit systeem? Hoe meten we succes wanneer we een andere kijk op onderwijs omarmen? En belangrijker nog, hoe kunnen we een cultuurverandering bewerkstelligen waarbij mensgericht werken de norm wordt?

We gaan in twee rondes in gesprek over mogelijke antwoorden op deze vragen en meer tijdens onze 14e Dialoogavond op 18 april in Pakhuis de Zwijger en online. Samen gaan we op zoek naar inspiratie, inzicht en concrete stappen richting een leer- en ontwikkelomgeving waar menselijkheid voorop staat.

Mis het niet - reserveer nu jouw plek voor deze inspirerende avond!

Hou onze website in de gaten voor een update van de sprekers.


Sprekers

Stan Korzelius

jongere & ervaringsdeskundige, heeft meegedaan aan WEL in Ontwikkeling

Vertegenwoordiging Brancheorganisatie Kinderopvang


Moderator

Natasja Van Den Berg


Locatie

Fysiek

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Route

Online

Pakhuis de Zwijger

https://dezwijger.nlOrganisatie

Met Andere Ogen

Deelname

Maximaal aantal deelnemers:
Onbeperkt