09 februari 2023

Doe mee met Jeugd in Onderzoek

Ben je betrokken bij onderzoek in de onderwijs- of jeugdsector en wil je resultaten delen met onderzoekers, praktijkprofessionals, beleidsmakers en andere geïnteresseerden in de onderwijs- en jeugdsector? Dien een deelsessie in voor Jeugd in Onderzoek.

Het thema dit jaar is Opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld. De dag wordt georganiseerd op 21 september 2023 bij 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch. Naast het indienen van een deelsessie voor het jaarlijkse thema, kun je ook een sessie indienen over een van de drie vaste thema's. Aanmelden kan nog tot 20 maart. Alle informatie over het indienen van een deelsessie vind je op hier.

Dag vol ontmoetingen

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. Ze organiseren 1 keer per jaar een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling én het stimuleren van het gebruik door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugdigen hiervan profiteren. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een inhoudelijk mooi én interactief programma. Inschrijven als deelnemer kan vanaf half mei.